Site Loader

Innoveren is noodzakelijk in de maatschappij, zo ook in het zakelijk leven. Met nieuwe ontwikkelingen en technologieën kan er veel meer bereikt worden, denk bijvoorbeeld aan steeds hoger wordende opbrengsten in de landbouw. Een andere sector waar innoveren noodzakelijk is, is in de zorgsector. In dit artikel gaan we in op verschillende zorgoplossingen die we in de toekomst terug gaan zien komen.

Duurzame zorgwoningen

Een van de zorgoplossingen die we gaan behandelen zijn duurzame plug & play zorgwoningen. Dit is een combinatie van milieuvriendelijk en modern wonen met veel comfort, privacy en de juiste zorg. Deze zorg moet ook op- en af te schalen zijn zodat het erg zorgvriendelijk is. Op deze manier willen wij de impact op de planeet en op de kwaliteit van leven zo positief mogelijk maken.

De woningen zijn uitgerust met de nieuwste zorg technologieën. Dit heeft als voordeel voor de zorgverleners dat ze altijd hoge kwaliteit zorg kunnen aanbieden en de patiënten kunnen langer zelfstandig en comfortabel wonen. Daarnaast zijn de woningen circulair gebouwd, wat positieve effecten heeft op het milieu.

MaaS

Medische en Mobiele Alarmdistributie as a Service. Een medische, mobiele en merkonafhankelijke zorgplatform voor onder andere thuis. Deze zorgoplossing is geschikt voor (preventieve) monitoring, realtime data-uitwisseling en alarmdistributie waar de patiënt ook is.

Met deze technologie wordt, wanneer nodig, hulp doorgezet naar een zorgorganisatie of zorgverlener. Dit zorgt ervoor dat de patiënt, client of bewoner maximale veiligheid en vrijheid ervaart in zijn of haar thuisomgeving.

Enkele voordelen van deze zorgoplossing zijn:

  • De zorgorganisatie heeft de mogelijkheid om patiënten eerder te ontslaan of thuis te laten blijven.
  • Opname- en wachttijden worden korter.
  • Minder druk op de zorg door een lagere bedbezetting.
  • In het geval van calamiteiten kan deze technologie als oplossingen functioneren om meer capaciteit te creëren.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze zorgoplossingen? Neem dan contact met ons op.