Site Loader

Utrecht staat bekend om haar mooie oude grachten en jonge samenleving. Je kunt er heerlijk eten en drinken, maar ook kan je er natuurlijk goed winkelen. Toch is er nog veel meer te doen in deze mooie oude stad. Om deze reden hebben wij een aantal leuke uitjes in kaart gebracht die je samen met vrienden kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan discobowlen in Utrecht of het beklimmen van de Dom? Benieuwd wat de stad jouw allemaal te bieden heeft? Daar kom je achter in deze blog!

Het beklimmen van de Dom toren

Zowel toeristen als mensen die in Utrecht wonen, moeten het een keer gedaan hebben zodra zij in Utrecht zijn. Het beklimmen van de Dom. De Dom toren is hoogstwaarschijnlijk het meest bekende gebouw van Utrecht. Daarom is het ook een echte aanrader om deze een keer te beklimmen. Zeker ’s avonds is het beklimmen van de Dom een echte must. Zodra je bovenaan de toren bent aangekomen heb je een prachtig uitzicht over de gehele stad!

Culturele zondagen in Utrecht

De binnenstad van Utrecht is regelmatig terrein voor leuke culturele evenementen. Zo zijn worden er bijvoorbeeld uitdagende workshops gegeven of vinden er regelmatig concerten plaats in de binnenstad. Deze zondagen zijn leuk om alleen naartoe te gaan maar natuurlijk nog veel leuker wanneer je dit met een grote groep vrienden doet! Houd dus goed de agenda in de gaten voor wanneer er weer een culturele zondag plaatsvindt.

Discobowlen in Utrecht

Het is misschien niet direct waar je aan denkt als je aan leuke uitjes in de stad Utrecht denkt maar in de stad bevindt zich een erg leuke bowlingbaan. Je kunt gezellig met een grote groep vrienden of familie discobowlen in Utrecht. Deze activiteit is leuk voor jong en oud!

Gelukkig zijn dit niet de enige leuke dingen die je kan doen in Utrecht. Er zijn nog veel meer dingen die op dit lijstje hebben kunnen staan. Wanneer je deze genoemde activiteiten dus minder leuk vind, kijk dan vooral even online voor nog veel meer leuke uitjes in de stad!