Site Loader

Kussens zijn vaak standaard bij een Yachtcharter in Friesland. U kunt uw eigen lakens meenemen: één dekbed of slaapzak per persoon, één laken voor 2 personen en één kussensloop is dan vaak het slimst om mee te nemen. Op de Variotop-jachten zoals de Pia Maria en La Wika zijn er veel opties inbegrepen. Denk hierbij aan VIP-arrangementen en de eindschoonmaak, Wifi en parkeerplaatsen in de parkeergarage. Voor andere jachten is de eindschoonmaak van het interieur en exterieur verplicht om af te nemen. U kunt ook een VIP-pakket bestellen waarbij de volgende producten geleverd worden: opgemaakte bed en een badlinnenpakket per persoon. Dit pakket bestaat uit een badlaken, 2 badhanddoeken en een keukenlinnen pakket. Ook is er een complete keukeninventaris aan boord, inclusief Nespresso koffiemachines. U ontvangt een inventarislijst met een huurbevestiging. Ook is er een televisie aan boord op vrijwel alle jachten bij de Yachtcharter in Friesland. U kunt op bijna al onze jachten tv-programma’s ontvangen via Apple TV en worden dan aangestuurd via het internet. Met dit systeem kijk je live tv en kies je uit verschillende applicaties zoals Netflix en Amazon prime.

Charteren in het kort uitgelegd

Het is heel makkelijk uit te leggen. Charteren is het verhuren van een vervoermiddel met bemanning. Dit kan ieder vervoermiddel zijn, van boten tot vliegtuigen. Een Yachtcharter in Friesland is dan ook heel simpel uit te leggen. Ze verhuren jachten voor vakanties of dagtochten. Aan boord is dan ook een schipper aanwezig om al uw zorgen weg te nemen. Het is soms ook mogelijk om een jacht zonder schipper te huren.  

Prijzen van een Yachtcharter in Friesland

Een week op een jacht kan al snel in de kosten lopen. Een Yachtcharter in Friesland rekent vaak al 7000 euro voor een week. Nu is dit wel afhankelijk van de periode waarin geboekt wordt. Er zijn ook goedkopere opties beschikbaar. Zo is er ook een jacht te verkrijgen voor ongeveer 3000 euro per week.