Site Loader
klepelmaaier

Zit jij nou al een tijd uit te kijken op die tuin die eigenlijk niet meer naar wens is, maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Overweeg dan eens om contact met ons op te nemen. Onder het genot van een heerlijke bak koffie gaan we samen kijken wat jouw wensen zijn. Vervolgens ga je samen één van onze professionele tuinontwerpers om tafel om te kijken wat je nou precies wilt. En ontwerpen jullie aan de hand van een tuinontwerp jouw droomtuin. Wat ons concept zo fijn maakt is dat wanneer je iets anders wilt, het gelijk aangepast kan worden. Onze tuinontwerpers luisteren goed naar jouw wensen. Wanneer het plan klaar is en jij bent er helemaal tevreden mee kunnen we door naar de volgende stap.

Een groenplan verwerkt in een tuinontwerp

Voordat we een concreet tuinontwerp kunnen maken is het eerst belangrijk dat we een groenplan of ook wel een beplantingsplan hebben. Dit houdt in dat we precies weten welke planten goed bij je in de tuin passen en wanneer er planten of struiken zijn die u graag wilt houden, kunnen we dit meenemen in ons beplantingsplan. Het is dan wel van belang dat we weten welke grond er in je tuin ligt, wat de maten zijn van de plant en wat voor een geur de plant heeft. Vervolgens kunnen we aan de slag met het maken van het beplantingsplan, dit doen we op basis van de volgende punten; hoeveel licht er in de tuin komt, op welke windrichting je tuin staat, maar ook de textuur, uitstraling en kleur.

Jouw droomtuin aan de hand van een tuinontwerp

Aan de hand van de bovenstaande aspecten creëren we jouw droomtuin. Voor de vervolg stappen kun je altijd contact met ons opnemen. De keuze of je het zelf of gaat laten doen ligt ook volledig bij jezelf. Wel kunnen één van onze hoveniers je in het traject helemaal ontzorgen.