Site Loader
bus

 

De laatste weken lijkt het er steeds meer op dat Corona wordt teruggedrongen. De overheid heeft bepaald om stap voor stap steeds meer dingen toe te laten. Dit betekend dat dagjes weg naar bijvoorbeeld een dierentuin, pretpark of museum er weer aan zitten te komen. Daarnaast wordt ook vakanties weer aantrekkelijk. In al deze gevallen is het voor grote groepen aantrekkelijk om deze bezienswaardigheden te bezoeken per bus. Gemakkelijk, overzichtelijk en daarnaast ook nog eens milieu vriendelijk. In dit artikel lees je alles over ons touringcarbedrijf.

 

Over ons

Al jaren is ons touringcarbedrijf een begrip in de vervoerswereld. Binnen Nederland zijn er tientallen verhuurbedrijven. Echter zijn wij blij dat ondanks alle concurrentie ons bedrijf erg gelieft is en telkens opnieuw wordt geboekt. Dit komt mede dankzij onze onderscheidende service. Onze bussen zijn namelijk allen uitgerust met de nodige luxe en zijn erg comfortabel. Daarnaast zijn al onze bussen te huur voor een zeer aantrekkelijke prijs. Eigenlijk zijn wij wel dé ideale partner voor een dagje uit. Jaarlijks voorzien wij tientallen schoolklassen, bedrijfsuitjes en dagtochten van een ontspannen reis.

 

Onze bussen

Ons aanbod bussen is erg divers. Zo hebben wij bussen voor grote en kleine groepen. Al onze bussen beschikken over airco en stroomvoorzieningen. Daarnaast zijn al onze bussen uitgerust met veiligheidsgordels, veiligheidshamers en nooduitgangen. Op deze manier kunnen wij de kans op letsel bij een eventueel ongeluk zo laag mogelijk houden. Aangezien al onze chauffeurs jarenlange ervaring hebben op de weg, is de kans op een ongeluk minimaal, echter is voorkomen beter dan genezen. Overigens houden wij nog altijd rekening met de corona epidemie. Zo worden al onze bussen na iedere rit grondig gereinigd om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden.

 

Reserveren

Ben je geïnteresseerd geraakt in het huren van een van onze bussen? Goed om te horen. Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast kun je ook telefonisch of per mail met ons in contact komen.