Site Loader

Geef jij binnenkort een feest of is er een speciale gelegenheid waardoor je een theebar op locatie zou willen hebben. Dan ben je bij het juiste adres belandt, want wij bieden diverse mogelijkheden voor het huren van een thee bar. Met gecertificeerde barista zorgen wij er keer op keer voor dat onze klanten zijn voorzien van een heerlijke drankje. De enige echte thee beleving ondervindt je natuurlijk bij een theebar van ons. Lees het artikel verder als je meer informatie wil over de te huren bar of ga direct naar onze website en reserveer het alvast!

De beste theebladeren

Om de beste en lekkerste thee te serveren voor onze klanten moeten er natuurlijke verse bladeren worden geplukt. De smaak komt immers van de oorsprong en wanneer deze kwalitatief hoog is zal de smaak daarin meegaan. Onze theesommeliers kiezen zorgvuldig de theebladeren die ze gebruiken om de lekkerste thee drankjes klaar te zetten. Natuurlijk is onze thee heerlijk om warm te drinken maar bieden wij ook diverse smaken voor koude thee of beter bekend als iced tea.

De specialiteiten

Als barista expert liggen onze specialiteiten in de koffie, thee en smoothie wereld. We hebben onze diensten en producten verder uitgebreid omdat we in de loop der jaren hebben gemerkt dat er steeds meer vraag naar andere producten kwamen. Vooral de smoothies zijn tegenwoordig ook zeer in trek bij een grote doelgroep. Daarnaast zijn de smoothies vers en gezond, dus hoef je je niet druk te maken om eventuele toegevoegde suikers en of geur-, kleur-, en smaakstoffen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden. Ga dan is naar onze website waar je alle informatie kan vinden die je nodigt hebt. Indien gewenst zijn we ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag.