Site Loader
Frederique Constant

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief sterk en mooi horlogemerk, kan het een goede keuze zijn om een Tag Heuer Connected aan te schaffen. Dit horlogemerk staat bekend om haar mooie Zwitserse afwerking en mede om die reden spat de kwaliteit er vanaf. In vergelijking met andere horlogemerken is er op verschillende vlakken een merkbaar verschil in onder andere kwaliteit, koopervaring en prijs. Het is een klassiek exemplaar en dit merk specifiek is befaamd om haar chronograafmodellen. In vergelijking met de moderne horloges van tegenwoordig zoals de Apple Watch, is er een groot merkbaar verschil. In hoeverre zijn dit soort merken met elkaar te vergelijken? En waarom zou je dit horloge in specifiek moeten aanschaffen? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen? Lees er in dit artikel meer over!

 

Tag Heuer Connected – verschil met andere merken

De chronograafmodellen van Tag Heuer connected verschillen op veel gebieden met andere horlogemerken. Allereerst is de kwaliteit van deze modellen niet vergelijkbaar met de gangbare horlogemerken zoals bijvoorbeeld Rosefield. Het verschil in prijs is dan ook gigantisch maar hier krijg je als klant een hoop voor terug. De horloges kunnen decennia lang meegaan en mocht er iets mee aan de hand zijn, zal je ook altijd op een gepaste manier geholpen worden. Je verbindt je als het ware aan een merk en zal hier ook snel mee verbonden worden. De mooie afwerking en het feit dat aan elk klein detail gedacht is, maakt dit merk zo ontzettend bijzonder. Niet voor niks worden overal in de wereld deze prachtige horloges aangeschaft. Een weloverwogen keuze is daarbij wel van groot belang, aangezien je dit horloge niet zomaar aanschaft.

 

Niet twijfelen!

Dit horloge zal een echte toevoeging zijn aan je garderobe en is daarom zeker waard om aan te schaffen. Je zal dit echt voor de lange termijn aanschaffen en is daarom ook de prijs dubbel en dwars waard.