Site Loader

Over ons

Om uw klanten en patiënten in een sfeervol kantoor of tandartspraktijk te verwelkomen is een interieur van groots belang. Het is belangrijk om een warm, sfeervol pand te hebben om uw gasten op hun gemak te stellen. Uw kantoor of tandartspraktijk is hét visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor de basis van uw bedrijf. Bedrijfsinrichting is een vak apart. Daarom ontzorgen wij u van het gehele proces van bedrijfsinrichting zodat u zich bezig kunt houden met het runnen van uw bedrijf! Onze specialisten werken nog altijd vol passie aan de mooiste projecten en weten als geen ander wij zij over praten.

Door onze specialisme zijn wij in staat om kantoren, groot en klein, om te bouwen naar een geheel nieuwe sfeer. Ook tandartspraktijken zijn dagelijkse werkzaamheden voor ons.

Tandartspraktijken

Een rustige uitstraling in een tandartspraktijk is een must-have. Het behandelen van patiënten kan soms zenuwslopend zijn voor de patiënt, daarom moet er een gezellige sfeer hangen. Om deze gezellige sfeer te kunnen realiseren ontzorgen wij u van de gehele bedrijfsinrichting. Na een ontmoetingsgesprek en rondleiding door uw pand, gaan we aan de hand van uw wensen beginnen met tekenen. Wanneer alles volledig naar wens is bereiden wij ons voor op een flinke verbouw klus. Na de laatste puntjes op de i te hebben gezet is het tijd voor de opening van een geheel nieuwe praktijk!

Kantoren

Om professionaliteit uit te stralen naar uw klanten is het belangrijk om ze te ontvangen in een representatief kantoor. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken verbinden wij u met één contact persoon. Hiermee kunt u alles overleggen om eventuele miscommunicaties te voorkomen. De prijzen worden duidelijk vooraf kenbaar gemaakt om niet voor onverwachte verassingen te staan!

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn of heeft u opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en mogelijk advies te kunnen geven!