Site Loader

Gezond eten is een hype. Vegan tentjes springen als paddenstoelen uit de grond. Op grote evenementen kom je dan ook regelmatig hippe gezonde foodtrucks tegen. Gezonde sappen maar ook speciale salades of ander gezond eten is erg populair. Omdat deze maaltijden en sappen veelal bestaan uit verse producten, is het erg belangrijk dat dit ook bereid wordt met de meest mooie producten. Op festivals of andere evenementen zorgt dit voor de extra vitamines. Dit zorgt gegarandeerd voor succes. Zeker ook op bijvoorbeeld congressen zijn mensen de hele dag aan het werk en is er zeker behoefte aan een goede vitamine boost. Hiervoor kunt u een smoothie bar inhuren.

 

De smoothie bar op evenementen

 

De smoothie is erg populair. Het drankje is niet alleen erg lekker en gezond, maar ziet er ook nog eens goed uit. De smoothie bar zorgt voor een speciale toevoeging op evenementen. Er zijn vaak veel foodtrucks met hamburgers maar de vitamines ontbreken hierbij nog vaak. Op het gebied van de smoothie is er veel mogelijk. Er komt bijna nooit voor dat een klant geen een smoothie lust. Dit komt doordat zij hun drankje zelf samen kunnen stellen. Ze kunnen zelf de ingrediƫnten kiezen om te mixen of kiezen uit de recepten. De recepten zijn erg bijzonder en hebben speciale smaakcombinaties. Hier een paar voorbeelden van recepten:

  • Pineapple passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.
  • Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten purree en cranberrysap.
  • Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanilla en sprite.

 

Andere dranken

 

Als u geen behoefte heeft aan een gezonde drank van de smoothie bar, is het ook mogelijk om een koffiebar, theebar of ijstheebar in te huren. Bij de koffiebar wordt de beste koffie geschonken. De theebar specialiseert zichzelf in de luxe thee combinaties en de bijzondere smaakmelanges. De ijstheebar is ook bijzonder. Bij deze bar worden de lekkerste koude dranken gemaakt. Zeker heerlijk voor in de warme zomer maanden.