Site Loader

Over ons

Sigma coatings zijn dé oplossing voor maritieme doeleinden. Onze klanten maken al jarenlang gebruik van de  best werkende verven die zowel boven als onder water kunnen worden toegepast. Het is van belang om uw boot, schip of jacht de bescherming te bieden die het verdiend en hier vroegtijdig op in te spelen. Verschillende weersomstandigheden kunnen voor de nodige schade zorgen die een gevaar voor uw vaartuig kunnen zijn. Ons ruime assortiment bied veel verschillende Sigma coatings. Zo is er altijd een geschikte oplossing voor uw probleem tegen een scherpe prijs!

Service

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit producten en bieden onze klanten de service die zij verdienen! Sinds de 18e eeuw zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van een topassortiment aan verven. Onze Sigma coatings worden niet alleen gebruikt voor maritieme toepassingen maar voor vele andere sectoren. Kwaliteit service staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaring leert dat zowel wij als de klant het op prijs stelt op goed contact te behouden zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en wij de producten zonder enige hinder kunnen leveren. Bij eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden overleggen wij graag samen met de klant wat de vervolgstappen zijn en hoe wij de impact van de schade kunnen minimaliseren.

Levering van de Sigma coatings

Om uw verven zo snel mogelijk in huis te hebben kunt u ervoor kiezen om deze zelf bij ons op te halen. Bij aankomst kunt u uw bestelling doorgeven en word dit direct aan u meegeven om wachttijden te voorkomen. Ons personeel zorgt dat de gehele bestelling klaar ligt en gecontroleerd is voordat u het meeneemt.

Als tweede optie kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten leveren op een (wal)adres. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij direct aan de slag met het verzamelen van de gewenste artikelen. Daarna geven wij dit mee aan de pakketdienst die het binnen 2 tot 3 dagen bij u afleveren.