Site Loader

Snel aan de slag met het behalen van je scooterrijbewijs

Eindelijk, je bent oud genoeg om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen en wilde het liefst gisteren al beginnen. Leuk dat je zo enthousiast bent! Als rijschool helpen we je graag verder met het behalen van je scooterrijbewijs en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je deze ook daadwerkelijk in 1 dag haalt! Met jarenlange ervaring in het lesgeven van leerlingen zijn we ervan overtuigd dat we jou verder de weg op kunnen helpen en zien uit naar je komst!

Hoe de dag eruit ziet

Nadat je je theorie-examen hebt gehaald, kun je bij ons je scooterrijbewijs in 1 dag halen. De dag begint vroeg in de ochtend bij onze rijschool. Hier melden we je aan en voorzien we je van alle benodigdheden. Hierna ga je samen met de rijinstructeur de weg op en leer je alles wat je nodig hebt om vol zelfvertrouwen en genoeg ervaring aan het examen te kunnen beginnen!

We rijden verschillende routes en oefenen met richting aangeven, invoegen, borden lezen en nog veel meer! Hierna is het alweer tijd om naar het CBR te rijden en hier je examen te doen! We gaan er natuurlijk van uit dat je deze in 1 keer haalt en met een glimlach op je gezicht je scooterhelm afdoet!

Over onze service

Wanneer jij je scooterrijbewijs in 1 dag wilt halen zorgen we ervoor dat jij snel de weg op kan! Naast dat we een rijschool zijn, zijn we ook jouw meedenkend partner en zoeken we samen naar de beste oplossingen! Wil je je scooterrijbewijs in 1 dag halen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan, en je waar nodig van advies kunnen voorzien.