Site Loader

Over ons

Wegens onze efficiënte en optimale werking maken bedrijven graag gebruik van onze schoonmaakdiensten. In 1976 begonnen Lodewijk en Janny hun eigen schoonmaakbedrijf en ontzorgen sindsdien bedrijven met het gehele schoonmaakproces van hun kantoorpand. Hun aanpak bleek succesvol te zijn en zijn dan ook uitgegroeid tot een welvarend bedrijf en zijn een onmisbaar belang voor vele bedrijven geworden. Wij begrijpen dat u geen tot weinig tijd heeft om uw pand schoon te maken omdat u het al druk genoeg heeft. Echter is het wel zeer belangrijk om uw medewerkers en klanten in een representatieve ruimte te ontvangen.

Kantooronderhoud

Het is enorm belangrijk om de tevredenheid van uw werknemers en mogelijke klanten hoog te houden. Daarom is het noodzakelijk om een fijne werkomgeving te creëren voor uw werknemers en uw klanten in een fris en gezond pand te verwelkomen. Ons schoonmaakbedrijf ontzorgt bedrijven al jarenlang van deze vereisten en weet optimaal resultaat te boeken.

Glasbewassing

Omdat uw pand hét visitekaartje van uw bedrijf is, is het belangrijk om ook deze aan de buitenkant schoon te maken. Glasbewassing is een dienst dat wij als schoonmaakbedrijf vaak aanpakken. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur en de beste materialen voorkomen wij blijvende strepen en zorgen voor perfect resultaat.

Vloer- en tapijtreiniging

Geen ruimte is voor ons te groot. Sinds onze beginjaren houden wij ons al bezig met het schoonmaken van vloeren en tapijten. Door de enorme vraag naar het schoonmaken van loods vloeren is dit door de jaren heen dagelijks werk geworden. Met onze schrob- zuigmachine zijn wij in staat om enorme oppervlaktes in korte tijd en met uitstekend resultaat schoon te maken. Wij gebruiken onze boenmachine voor de kleinere ruimtes en zijn in staat om alle hoekjes mee te nemen, zodat er niks overgeslagen wordt.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.