Site Loader

Over ons

Sinds 1958 helpen wij onze leerlingen met het behalen van hun theorie en praktijkexamen. Deze jarenlange ervaring heeft inmiddels wel geleid tot een goede, maar gelukkig geen oudbollige reputatie. Ons jonge team van onze rijschool in Alphen aan den Rijn helpt leerlingen zo snel maar veilig mogelijk de weg op en zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen en een overdosis aan kennis begint met je praktijkexamen. Om dit te kunnen realiseren is een goede wisselwerking tussen ons en de leerling van groot belang om succesvol te slagen in zowel de rijlessen als het examen. Wij slagen erin om gezellige maar leerzame rijlessen aan te bieden waarin we jou klaarstomen voor het examen!

Lespakketten

Als rijschool in Alphen aan den Rijn vinden wij het van groot belang om iedereen aan het verkeer te laten deelnemen. Daarom bieden wij verschillende lespakketten aan overeenkomend met jouw talenten en wensen. Wij hebben veel verschillende soorten voertuigen wat ervoor zorgt dat er altijd ruimte is om te rijlessen in een passend voertuig. Omdat wij onze instructeurs zelf opleiden trainen wij veel verschillende soorten rijlessen. Zo zijn wij in staat om rijlessen aan te bieden voor mensen met autisme, faalangst, ADHD en andere verwante problemen.
Daarnaast bieden wij, naast onze normale rijlessen, spoedcursussen aan. Zo kan jij in maximaal 15 intensieve weken volledig voorbereid aan het examen beginnen! Ook kun je samen met je beste vriend of vriendin lessen wanneer je voor onze DUO rijopleiding kiest.

Wanneer je voor onze rijschool in Alphen aan den Rijn kiest raden we je aan om te beginnen met een intakerijles, zo kan de instructeur aan de hand van jouw talent een inschatting maken van hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt om aan je examen te kunnen beginnen.

Contact

Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.