Site Loader

Over ons

Om iedereen de juiste lessen aan te bieden investeren wij als rijschool in Alphen aan den Rijn in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo is er altijd ruime keus uit veel verschillende soorten auto’s en trainen wij onze instructeurs in het les geven van mensen met autisme, faalangst, ADHD of andere verwante problemen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring wat leidt tot een groot slagingspercentage onder onze leerlingen die optimaal klaargestoomd zijn om zelfstandig deel te kunnen nemen aan het verkeer. We helpen je graag verder met het behalen van je rijbewijs en zien uit naar de leuke lessen die we je gaan bieden!

Les mogelijkheden

De één leert gemakkelijk en de ander heeft er wat moeite mee. Om iedereen zo snel maar verantwoordelijk de weg op te sturen bieden wij veel mogelijkheden in lespakketten zodat er altijd een gepaste opleiding is voor jou! Zo bieden wij bijvoorbeeld ‘normale’ opleidingen aan en spoedcursussen. Tijdens deze spoedcursussen volg je een intensief traject waarin je alle kneepjes van het autorijden leert. Zo kun je binnen no-time de weg op! Om het nog leuker te maken is het bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn mogelijk om een DUO-opleiding te volgen waarin je samen met een vriend of vriendin kunt komen lessen!

Service

Om je de beste lessen te kunnen bieden vinden wij een goede sfeer zeer belangrijk en zorgt bovendien voor een groter slagingspercentage. Om alles naar wens te laten verlopen horen we graag wat je wensen zijn en kunnen wij hierop inspelen. Mochten er zich helaas miscommunicaties of ongeregeldheden voordoen overleggen we graag samen met de leerling wat een juiste oplossing is.

Contact

Mocht je willen lessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je goed te woord kunnen staan!