Site Loader

Over ons

Onze jarenlange ervaring in het geven van rijlessen in Alphen aan den Rijn leidt tot een hoog slagingspercentage bij onze enthousiaste leerlingen. Om je zo verantwoordelijk mogelijk de weg op te sturen zetten onze instructeurs alles op alles om jou alle kneepjes van het autorijden te leren zodat je je voertuig volledig onder controle hebt! Om iedereen de juiste lessen aan te bieden hebben we verschillende cursussen. We nodigen je graag uit voor een intakerijles zodat je samen met de instructeur kunt kijken hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt om zelfstandig aan je examen te kunnen beginnen!

Verschillende mogelijkheden

Ons ruime aanbod aan auto’s zorgt ervoor dat er altijd een geschikte auto voor jou is om de rijlessen in Alphen aan den Rijn te volgen. Onze instructeurs die al jaren in het vak zitten zijn gezellige mensen die je op een leuke manier helpen met het behalen van je rijles. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je met gezelligheid verder komt dan een gespannen sfeer in de auto.

Mocht je autisme, faalangst, ADHD of andere verwante problemen hebben kun alsnog bij ons komen rijlessen. Onze gespecialiseerde instructeurs helpen je goed op weg met de rijlessen in Alphen aan den Rijn zodat ook jij zo snel maar verantwoordelijk mogelijk de weg op kan. Daarnaast bieden we ook DUO-rijopleidingen aan. Hierin kan je samen met een vriend of vriendin tegelijkertijd lessen wat het nóg leuker maakt om onze rijlessen in Alphen aan den Rijn te volgen!

Naast de ‘normale’ rijopleidingen bieden wij ook spoedcursussen aan. In een periode van maximaal 15 weken volg je een intensieve opleiding waar je alles op tempo leert zodat je binnen no-time de weg op kunt!

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze rijlessen in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen voor ons, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het beantwoorden van je vragen!