Site Loader

Wil jij graag weer naar glow in the dark golf Utrecht? We hopen snel dat het weer kan! Als de coronamaatregelen versoepeld worden, kunnen wij snel weer open! We missen momenteel allemaal dat ene avondje uit met de vriendengroep, dat weekendje weg met de familie met allerlei leuke activiteiten en nog zoveel meer. Ook glow in the dark golf is een erg gewilde activiteit onder jong en oud wat altijd een leuke optie is voor een avond op stap. Wat ga jij als eerste doen voor activiteiten als de maatregelen weer zijn versoepeld? Ga jij voor de glow in the dark golf? Wij wel!

Glow in the dark golf Utrecht arrangement

Onze glow in the dark baan bestaat uit maar liefst twaalf uitdagende en spannende holes. De holes hebben allemaal hun eigen uitdaging en afwisseling. Maar wij beschikken niet zomaar over een normale golf. Onze golf is ten eerste glow in the dark, is in een compleet Jungle thema en je kan ook nog is golfen in 3D. Hoe leuk klinkt dat? Als je bij ons komt golfen, betaal je niet meer dan negen euro per ronde. Daarnaast is de 3D bril los verkrijgbaar. Naast glow in the dark golf Utrecht, bieden wij ook bowlen aan en een escaperoom genaamd ‘’The Post Office’’.

Reserveren golf

Heb jij al zin om te komen wanneer de maatregelen zijn versoepeld? Wij hopen dat dat snel zou gebeuren. We zullen hierin positief blijven. Je kan zelfs nu al snel bij ons reserveren voor als de maatregelen worden verminderd. Je zal vast niet de enige zijn die snel weer op pad wil of zou gaan. Neem snel een kijkje op onze website en vergeet niet te reserveren. We wachten samen af tot het positieve nieuws weer gaat komen. We hopen tot snel bij glow in the dark golf Utrecht.