Site Loader

Over ons

Vanwege onze jarenlange ervaring en nauwkeurige werkwijze weten wij tal van klanten te helpen met hun voetproblemen. Tegenwoordig bestellen mensen hun schoenen vaak online of gaan naar de winkel en houden dan alleen rekening met hun schoenmaat. Echter komen er veel meer factoren bij kijken om van uw pijnlijke voeten af te komen. Als orthopedisch schoenmaker weten wij precies hoe we uw probleem op de meest effectieve manier kunnen aanpakken en u zo gemakkelijk mogelijk kunnen helpen. Pijnlijke voeten bij het wandelen of het lange staan is een veel voorkomend probleem dat aan de schoenen ligt.

Geschiedenis

In het jaar 1827 was er nog geen verschil tussen een linker- en rechterschoen. Daarom begon Johannes Matthias als orthopedisch schoenmaker en hielp mensen met het opmaat maken van hun schoenen. Twee generaties later specialiseerde Matthias Antonius Johannes zich in orthopedisch schoeisel vanwege de explosieve opkomst van confectieschoenen.

Tijdens ons 100-jarig bestaan in 1927 hebben wij het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Ook hebben wij in dit jaar het vertrouwen gekregen om 24 paar opmaat gemaakte schoenen te maken voor koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana. Vele jaren later namen de 3 kinderen van Wilbert de zaak over en runnen nu het bedrijf. Christiaan als orthopedisch schoenmaker en de 2 zusjes als administratief medewerkers.

Service

Om ervoor te zorgen dat wij mensen zo goed mogelijk kunnen helpen met hun probleem hanteren wij een effectieve werkhouding. Om eventuele miscommunicaties of onverwachte verassingen te voorkomen vinden wij het belangrijk om goed contact met de klant te behouden. Naast het feit dat wij klanttevredenheid enorm belangrijk vinden weten wij zeer goede resultaten en samenwerkingen aan te gaan.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies op maat kunnen geven.