Site Loader
auto huren

Bent je van plan om dit jaar op vakantie te gaan binnen Nederland, en heb je geen eigen auto ter beschikking? Of wil je niet over je de hoeveelheid kilometers op je eigen auto beperken. Dan ben je bij personenauto huren op het juiste adres. Bij ons kun je diverse auto’s huren zonder kilometerbeperking. Daarnaast zijn de auto’s voor een zelf te bepalen periode te huur. Niets is dus te gek. Wacht dus niet langer en ga lekker op reis. Meer weten? Lees dan snel dit artikel.

 

Ons aanbod

Bij personenauto huren is het mogelijk om diverse soorten auto’s te huren. Van een kleine stadauto tot een gezinsauto. Daarnaast bieden wij deze auto’s aan van verschillende top merken. Zo is kwaliteit altijd gegarandeerd. Al onze auto’s voldoen aan de BOVAG eisen en zijn reeds gekeurd. Dit allemaal om jou met een gerust hart de weg op te laten gaan.

 

Verzekering

Wanneer je een auto bij ons huurt maak je gebruik van de verzekering die door ons is afgesloten. Dit houdt in dat je bij schade altijd verzekerd bent. Deze verzekering is bij de prijs inbegrepen. Wel zijn er verschillende soorten verzekeringen. Kijk dus altijd welke verzekering je wit koppelen aan de reis.

 

Schade

Het kan voorkomen dat je tijdens de reis schade rijdt. Vanzelfsprekend worden de kosten, wanneer jij schuldig wordt bevonden, op jou verhaald. Echter kan het voorkomen dat een van onze auto’s vooraf al schade heeft, en wij dit over het hoofd hebben gezien. Check daarom van tevoren altijd de auto op eventuele schade of gebreken en leg dit vast met een foto of video. Op deze manier voorkomen we vervelende gesprekken en procedures.