Site Loader

Linssen Yachts zijn beschikbaar in verschillende soorten en formaten. Er is dus een jacht voor ieders wensen. Deze luxe jachten zijn super mooi aangekleed en bevatten een woonkamer, slaapkamer(s), badkamer(s), etc. Je kan er dus naast varen ook gewoon op verblijven en slapen. Dat maakt het ideaal voor bijvoorbeeld een vaarvakantie.

Het fijne van Linssen Yachts is dat ze best eenvoudig te besturen zijn. Daarom heb je op de meeste routes niet eens een vaarbewijs nodig. Enige ervaring is het liefst wel gewenst, maar niet per se nodig.

Linssen Yachts huren in Sneek

Bij ons kan je premium Linssen Yachts huren voor bijvoorbeeld een vaarvakantie of een lang weekend weg. Het is goed om te weten dat wij eigenlijk geen jachten verhuren voor minder dan 3 nachten. Als je dit toch wilt kan je ons altijd even bellen. Dan kijken we samen naar een oplossing indien mogelijk.

Onze jachthaven is gelegen in het prachtige Sneek in de provincie Friesland. Vanaf hier kan je gemakkelijk de Friese meren bevaren. Daarnaast ligt het ook nog eens centraal waardoor je eigenlijk overal wel eenvoudig kan komen. Houd er wel rekening mee dat varen niet zo snel gaat als het rijden met een auto. Sommige vaarroutes kunnen langer duren dan je misschien van tevoren had verwacht. Daarom helpen wij je graag met het adviseren voor een mooie route voor jou verblijf op de jacht.

Contact opnemen over Linssen Yachts

Als je vragen hebt over Linssen Yachts dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Wanneer je een jacht wilt reserveren is het mogelijk om het eerst te bezichtigen, zodat je precies kan zien hoe alles er uit ziet. Bel dan van tevoren even. Onze jachten worden namelijk druk verhuurd en zijn niet op ieder moment aanwezig in de jachthaven.