Site Loader

Over ons Michelin restaurant

Als Michelin restaurant, gevestigd in Linschoten, weten wij al onze gasten te voorzien van de meest hoogwaardige maaltijden uit onze keuken. Je kunt bij ons langskomen om te lunchen en te dineren om vervolgens naar je eigen hotelkamer te gaan indien deze erbij is geboekt. Om volop te genieten van zowel de sfeer als het eten ontzorgen we je van de gehele catering en kun jij gezellig bijpraten met je familie en vrienden. Het is de ideale mogelijkheid om er eens even lekker tussenuit te knijpen en jezelf in de watten te leggen door jezelf even te laten verwennen.

Lunchen en dineren

We bieden je een ruime keuze uit de lekkerste lunch en diner gerechten waaruit jij kan proeven. Je kunt voor een 2 gangen menu gaan, of zelfs een 6 gangen menu. Noordzee krab of kaviaar zijn bij ons de heerlijkste gerechten om uit te kiezen. Uiteraard bieden we nog een veel ruimere menukaart uit.
Met onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij onze gasten op de juiste manier te bedienen en weten hun wens met onze expertise te combineren. Zo geniet je met volle teugen van de lekkerste gerechten en kun je in ons Michelin restaurant terecht voor je dagelijkse portie gezelligheid!

Waarom wij een Michelin restaurant zijn

Door onze jarenlange expertise te combineren met geweldige gerechten, de wensen van onze klanten en een gastvrije omgang met onze gasten mogen wij onszelf een Michelin restaurant noemen. Om een zo goed mogelijke sfeer te creƫren en je te voorzien van het lekkerste voedsel zetten wij onszelf keer op keer in om het beste resultaat te behalen. We overtreffen ons keer op keer in zowel de keuken als in onze service waar onze klanten meer dan tevreden over zijn!

Neem contact met ons op

Mocht je willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan. We kijken uit naar je komst en hopen op een leuke tijd!