Site Loader

De zomer komt langzaam weer in het zicht en we zijn er weer klaar voor om er met zijn alle op uit te trekken. We kunnen langzamerhand weer gaan bedenken wat we allemaal willen gaan doen en leuke plannen gaan maken. Vorige zomer viel een klein beetje in het water. We konden niet naar het buitenland dankzij de pandemie en moesten allemaal andere oplossingen bedenken om ons nog binnen de richtlijnen te kunnen vermaken. We weten nog niet goed wat we deze zomer kunnen verwachten aangezien we in een onzekere tijd leven. Een reis naar het buitenland lijkt nog ver uit het zicht. Gelukkig kunnen we onszelf ook goed vermaken in eigen land. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een jacht te huren bij Linssen Yachts. Dit is een goede vervanger voor een vakantie in het zuiden van Europa!

 

Steun de lokale economie

Juist in tijden van crisis is het belangrijk om veel activiteiten in eigen land te doen. Onze economie heeft het zwaar te verduren gehad en moet weer langzaam opstarten. Veel bedrijven zijn failliet gegaan en hebben deze crisis dus niet doorstaan. Als inwoners zijn we zelf verantwoordelijk om elkaar een handje te helpen waar het kan. De lokale horeca zal weer veel klanten nodig hebben om helemaal te kunnen herstellen. Je kunt hier je steentje aan bijdragen door eens op vakantie te gaan in eigen land, in plaats van te koken lekker uit eten te gaan of misschien zelfs een bedrag te doneren. Bij Linssen Yachts kunnen ze ook een goed seizoen gebruiken. Eigenlijk zijn er dus alleen maar voordelen aan verbonden wanneer je besluit een jacht te huren bij deze organisatie. Jij hebt een leuke dag en zij kunnen weer genieten van wat inkomsten.

 

Reserveer!

Ondanks de onzekerheid kan er altijd vroegtijdig worden gereserveerd. Natuurlijk zullen de richtlijnen en maatregelen goed in de gaten worden gehouden.