Site Loader

Terrassen in Delft

Iedereen wilt het wel, een lekker drankje en hapje met de zon op je porum. Op ons terras in Delft, gelegen op de Beestenmarkt, geniet je niet alleen van het eten en drinken, maar ook van de sfeer die we samen met jou en je vrienden of familie creëren. Je bent altijd van harte welkom om er even tussenuit te kruipen en langs te komen voor je dagelijkse portie gezelligheid samen, of alleen. Onze serveerders en serveersters ontzorgen je graag van de gehele catering en adviseren je graag over alle dranken en gerechten op de menukaart.

Lunchen, borrelen en dineren doe je hier!

Op het gezelligste terras in Delft verwelkomen we je graag en doen er alles aan om je een onvergetelijke ervaring te bieden waarin gezelligheid en lekkere gerechten centraal staan. Geniet van lekkere broodjes, soepjes, mosselen of nog veel meer.

Als Belgisch biercafé kan Belgisch bier natuurlijk niet ontbreken. Je hebt keuze uit 16 heerlijke Belgische bieren op de tap, en nog veel meer lekkere bieren op de fles. Daarnaast kan je uiteraard ook komen om te studeren of te vergaderen, zodat je ook eens ergens anders zit dan alleen op kantoor of school!

Ons terras in Delft biedt ruimte genoeg voor jou en je vrienden en is dé mogelijkheid om de gezelligheid weer eens op te zoeken.

Stralende kwaliteit

Uiteraard doen we er alles aan om de gezelligheid op ons terras in Delft van ver te kunnen ruiken! Voor een feestje draaien we onze handen niet om en we zien je graag langs komen met al je aanhang! Mochten er ongeregeldheden zijn kun je uiteraard bij ons langskomen zodat we een passende oplossing kunnen vinden!

Reserveren of contact opnemen?

Wil je een tafel willen reserveren op ons terras in Delft of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan!