Site Loader

Over ons

Onze aanpak bleek sinds onze beginjaren zeer succesvol waardoor wij nu een onmisbare schakel zijn in ieders logistieke keten. Door onze efficiënte aanpak weten wij onze klanten te ontzorgen met onze Groupage diensten en weten wij via 60 directe aanloophavens meer dan 700 bestemmingen te bedienen. Onze klanten kunnen ons al via 1934 vertrouwen. Zo staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel en weten de wensen van de klanten goed te vervullen. Onze werknemers zijn specialist op het gebied van Groupage en veel verschillende andere diensten.

Groupage

Wanneer onze klanten voor onze Groupage dienst kiezen hebben zij de keuze om hun lading bij ons in de loods aan te leveren of laten hun lading door ons ophalen wanneer het een grotere partij betreft. Wanneer de lading bij ons is aangekomen krijgt het een plek, overeenkomend met de eindbestemming aangewezen. Bij het laden kijken wij welke ladingen bij elkaar mogen omdat niet alles bij elkaar in 1 container mag. Zo mogen IMO-goederen bijvoorbeeld niet altijd bij elkaar en nooit bij voedingsmiddelen.

Wanneer wij alles geladen hebben transporteren wij uw lading naar de eindbestemming. Door het creëren van een groot netwerk kunnen wij via 60 directe aanloophavens meer dan 700 bestemmingen bedienen. Import en export van goederen is voor ons dagelijks werk en specialisme geworden.

Service

Het komt wel eens voor dat onze klanten hun eigen lading niet gezien hebben. Zij maken af en toe de fout om de verkeerde maten door te geven. Vooral met Groupage kan dit voor veel problemen zorgen. Daarom overleggen wij graag samen met de klant wat de vervolgstappen zijn en hoe we dit probleem gaan oplossen. Onze klanten worden over het gehele proces op de hoogte gehouden.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.