Site Loader
glowgolf Utrecht

Weekend: eindelijk vrij en genieten van deze dagen. Het is dan ook leuk om iets speciaals te doen. Als je iets met je vrienden of familie wilt doen, is het leuk om dan ook op stap te gaan. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te doen. Echter kan het soms wel heel lastig zijn om iets te vinden waar iedereen het mee eens is en waar iedereen zin in heeft. Dit komt doordat iedereen andere voorkeuren heeft en geïnteresseerd is in andere activiteiten. Om toch tot een overeenkomst te komen, is glowgolf Utrecht een echte aanrader. Ook voor kinderfeestjes of bijvoorbeeld bedrijfsuitjes is dit erg interessant.

 

Het plezier van glowgolf Utrecht

Het is ontzettend leuk om te golfen met een uitje. Maar waarom is dit dan zo leuk? Glowgolf is een activiteit waar veel plezier bij komt kijken. Het is midgetgolf met een speciaal effect. Dit komt door het speciale glow licht. Verschillende objecten geven licht, waardoor er een speciale sfeer ontstaat. Daarnaast zijn er verschillende niveaus mogelijk voor het golfen. Zo begin je op een vrij makkelijke hole, maar wordt het niveau steeds moeilijker. Dit komt bijvoorbeeld door de obstakels die over de baan verspreid staan. Hierdoor wordt het spel steeds uitdagender en wordt het steeds lastiger om de bal uit te spelen. Dit maakt het ontzettend spannend en grappig. Het is voor verschillende leeftijdscategorieën leuk om te gaan golfen. Het spel is leuk voor jong en oud.

 

Bedrijfsuitje

Wil jij de spirit in jouw team verbeteren en meer plezier beleven met jouw collega’s? Dan is het glowgolf Utrecht een echte aanrader. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende arrangementen die de avond nog leuker kunnen maken. Zo kun je na het golfen bijvoorbeeld een hapje eten met jouw team bij de steengrill, waardoor je nog meer plezier kunt halen uit de activiteit.