Site Loader

Over ons

De lekkerste dranken en gerechten vind je in ons biercafé in Delft. Met jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten en weten hier dan ook goed op in te spelen. Onze menukaart biedt ruime variatie uit de lekkerste lunch en diner gerechten en de lekkerste borrel hapjes. Kom gezellig in ons biercafé zitten of bij lekker weer op het terras en geniet van de lekkerste hapjes en drankjes!

Onze menukaart

Als biercafé hebben wij uiteraard de lekkerste bieren in ons bezit. Echter zijn dit niet de hedendaagse bieren, het zijn de lekkerste Belgische bieren. We hebben er 15 van op de tap waarvan er 4 regelmatig wisselen. Daarnaast hebben we ook heerlijke bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden of familie.

Daarnaast bieden we je uiteraard ook de mogelijkheid om van de lekkerste gerechten te genieten wanneer je langs komt om te lunchen of te dineren. Een heerlijk soepje of mosselen, er is genoeg keus en variatie! We informeren je graag over alle mogelijkheden in dranken en gerechten zodat je aan de hand daarvan een beslissing kunt maken.

We begrijpen dat je wel eens buiten de deur wilt studeren of werken om je even optimaal te concentreren. Daarom kun je langs komen en een geschikt plekje uitzoeken waarvan jij denkt dat je ideaal zit! Uiteraard bedienen we je tijdens het maken van je schoolwerk of het vergaderen met je collega’s.

Service

Ervaring leert hoe wij onze gasten op de juiste manier moeten bedienen. We streven naar een gezellige tijd samen en doen er alles aan om alles naar wens te laten verlopen. Wanneer er iets niet helemaal naar wens is overleggen we graag samen met de gast wat een goede oplossing is.

Contact

Mocht je willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven!