Site Loader

Over ons

Wij houden ons al tal van jaren bezig met de veiligheid in het magazijn van bedrijven. Door onze efficiënte aanpak en kwaliteit producten weten wij onze klanten goed van dienst te zijn wat resulteer in veel terugkomende klanten die geïnteresseerd zijn in onze andere veiligheidsproducten. Onze flexibele aanrijdpalen hebben een enorme impact op het voorkomen van schade aan uw vloer, muur of stellingen van uw magazijn. Onze producten zijn van groots belang omdat het aantal online en offline bestellingen explosief toeneemt wat zorgt voor drukte in het magazijn. Een ongeluk is dan al snel gebeurd. Uiteraard wilt u de schade laten herstellen, maar hier komen al snel veel kosten bij kijken!

Flexibele aanrijdpalen

Bij het aanschaffen van onze flexibele aanrijdpalen bent u optimaal beschermd tegen schade bij het maken van een ongeluk met bijvoorbeeld een heftruck. Omdat de kern in de binnenkant van de paal de harde schokken opvangt en de vaart eruit haalt, is er geen tot minimale schade. Dit houdt dus in dat er geen schade aan uw voertuig zit, maar daarnaast ook niet op de muur of betonvloer. Zo voorkomt u enorme schade. Door de kwaliteit van de flexibele aanrijdpalen is reparatie aan de palen niet nodig en hoeft u er geen nieuwe verflaag overheen te verven. Zo bespaard u enorm veel tijd en geld.

Service

Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten. Omdat wij de marktontwikkeling op de voet gevolgd te hebben, kunnen wij goed inspelen op de verwachtingen van de klant. Wij vinden het belangrijk om goed klantcontact te behouden zodat u op de hoogte bent van de situatie en wij zonder problemen de flexibele aanrijdpalen kunnen installeren.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.