Site Loader

Gast op je eigen feest, dat klinkt toch ontzettend fijn? De locatie van een feest is een van de belangrijkste onderdelen bij het organiseren van een succesvol feest. De reden hiervoor is dat gasten dit vaak weten te herinneren, in goede en in slechte tijden. De locatie kan de sfeer van het feest enorm beïnvloeden. Dit is dus reden genoeg om voor een goede feestlocatie in zuid holland te kiezen!

Catering

Op een feest draait het ook om de aankleding, service en kwaliteit van het eten en drinken. Let er dus op of het op de locatie die je uitkiest ook mogelijk is om catering te laten organiseren of dat je dit zelf nog moet regelen. Geen feestlocatie in zuid holland is hetzelfde en daarom is catering maatwerk. Zorg ervoor dat de cateraar bekend is met de locatie en er een kennismakingsgesprek plaats vindt zodat alles goed besproken en nagelopen kan worden. Dan sta je op je feest niet vol verrassingen.

Dansvloer

Op een feest wordt natuurlijk ook gedanst. Het is belangrijk om na te denken hoeveel mensen er komen en hoe groot de dansvloer moet zijn. Het is van belang om een locatie te kiezen die groot genoeg is voor alle genodigden. Ook moet er ruimte zijn voor de dj/band.

Geluid

Je wilt natuurlijk geen of zo min mogelijk overlast veroorzaken met het feest. Hierbij is het belangrijk om na te denken of live en/of versterkte muziek is toegestaan op de locatie. Het is ook mogelijk om een locatie te kiezen die geluidsdicht is of zich niet in de buurt bevindt waar mensen er last van kunnen hebben. Dit geldt voor binnen in de locatie maar ook buiten en buitenom als er bijvoorbeeld een tuin aanwezig is.

Activiteiten

Naast dansen wil je misschien ook andere activiteiten organiseren. Het kan zijn dat de locatie hiervoor al voorstellen heeft of dat niet alle activiteiten die je had bedacht daar kunnen. Het is dus goed om hier ook even naar te kijken en dit te overleggen met degene die de locatie verhuurt.

 

Wil jij binnenkort een feest geven waar ze het over 10 jaar nog over hebben? Neem contact op, geef je wensen door en dan helpen wij je met het organiseren van het beste feest ooit!