Site Loader

Over ons

Waar het voor ons allemaal begon met het verzamelen van lading voor New York in 1934 zijn wij nu uitgegroeid tot een welvarend bedrijf. Met de stijgende vraag naar onze import en export diensten weten wij het gehele transportproces van onze klanten te ontzorgen en helpen intussen tal van bedrijven met het vervoeren van hun goederen. Als expediteur in Rotterdam zijn wij niet meer weg te denken en zijn wij een onmisbare schakel geworden in ieders logistieke keten. In ons familiebedrijf dat intussen meer dan 150 werknemers telt staat vertrouwen tussen ons en de klant hoog in het vaandel. Dit resulteert in optimale samenwerkingen en terugkerende klanten.

Diensten

Onze klanten kunnen bij ons als expediteur in Rotterdam terecht voor zowel import en export diensten. Met de enorme opkomst van online webwinkels kunt u gebruik maken van onze Groupage diensten of kunt u gebruik maken van diensten zoals lucht- en zeevracht, opslag & distributie, geconditioneerd vervoer en tal van andere diensten. Via 60 directe aanloophavens zijn wij in staat om op meer dan 700 bestemmingen wereldwijd te leveren. Als expediteur in Rotterdam weten wij dan ook wekelijks zo’n 170 klanten te helpen met onze populairste dienst genaamd Groupage.

Service

Ervaring leert ons dat zowel wij als onze klanten het erg op prijs stellen om goed contact tussen beide partijen te behouden. Dit voorkomt eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden en kunnen dan veel tijd en geld besparen. Het komt wel eens voor dat onze klanten de verschillende maten doorgeven van hun lading. Op dat moment weten wij goed om te schakelen en naar een juiste oplossing te vinden in overleg met de klant.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.