Site Loader
glowgolf Utrecht

Een dag weg met vrienden of familie: het kan soms erg lastig zijn om een activiteit te vinden. Iedereen heeft andere hobby’s of voorkeuren, waardoor er veel verschillende belangen meespelen. De een heeft zin om uit eten te gaan en de ander weer om iets actiefs te doen. Hoe handig zou het zijn als deze twee dingen gecombineerd kunnen worden? Eerst genieten tijdens een activiteit om vervolgens lekker te gaan eten. Dit kan! In Maarsen kunt u eerst uw hersenen laten kraken in een escaperoom. Hierna staat er een heerlijk diner voor u klaar, waar u met uw gezelschap kunt genieten. De escape room Maarssen heeft al vele gezelschappen van een geweldige avond voorzien.

 

Het verhaal in de escape room Maarssen

Het verhaal in de escape room lijkt ontzettend echt. Hierdoor wordt het nog spannender en wordt de druk om het raadsel op te lossen vergroot. Het verhaal gaat over een man die verdwenen is uit het postkantoor. Het is de taak van de deelnemers om op te lossen waar hij is gebleven of wat er met hem gebeurd is. Er moeten verschillende raadsels gekraakt worden, waarbij natuurlijk ook de nodige spanning komt kijken. Het is een echt real life escape, waardoor de activiteit nog echter lijkt. U kunt de escape room met 4 tot 7 mensen uitvoeren. Plezier is gegarandeerd en u bent dan ook verzekerd van een ontzettend leuke avond uit.

 

Het etentje

U kunt de escape room combineren met een arrangement om vervolgens te genieten van een heerlijk diner. Ook hierbij heeft u nog de mogelijkheid tussen verschillende gerechten. Deze luiden als volgt: de steengrill, een hotplate en de bbq. Daarnaast krijgt u hierbij heerlijke friet, stokbrood een salade en een overheerlijk dessert. Het is een onbeperkt buffet waarbij u kunt eten wat u wilt. De escape room Maarssen is een combinatie tussen twee heerlijke activiteiten, waardoor u een volledig verzorgde avond uit hebt.