Site Loader

We kunnen er niet meer omheen, internet wordt alsmaar belangrijker voor ons. Je ziet iedereen om je heen met een telefoon, continu appen of bellen. We krijgen ook steeds meer eisen. Het internet moest snel zijn, en mag absoluut niet haperen. Continu willen we bereikbaar zijn, om nog niet eens te spreken over de extreme FOMO die wij tegenwoordig ervaren. Alleen door middel van het internet missen we niks, en zijn we ten allen tijden op de hoogte van alles. Gebeurt er iets, dan staat dit namelijk binnen no-time op het internet. Zelf delen we ook graag alles zo snel mogelijk, mede om te laten zien dat we op de hoogte zijn. Natuurlijk komen we dan weer terug bij de kwaliteit van het internet. Deze moet gewoon goed zijn. Je kunt dan het beste kiezen voor een glasvezelkabel. Razendsnel internet, en nooit meer last van haperingen.

Onze grootste irritaties

De glasvezelkabel neemt dan ook onze grootste irritaties weg. Naast een lege accu, is traag internet wel het grootste irritatiepunt. Het laagsymbool, we worden er ontzettend boos van. De gedachte dat we misschien wel iets heel belangrijks missen, of je zit midden in het spannendste moment van je serie en het internet besluit het nog spannender te maken. We worden er niet erg gelukkig van. We bevinden ons nu eenmaal in een haastige maatschappij. Tijd is geld en tijdverspilling staat niet in ons woordenboek. Het enige irritatiepunt dat een lege accu of traag internet kan overtreffen, is wat ons betreft dus: tijdverspilling.

Herken jij je? Glasvezelkabel!

Herken jij je in deze grote irritatiepunten? En ben je er klaar voor om voor eeuwig gedag te zeggen tegen deze irritaties? Wacht dan vooral niet langer en gun jezelf het snelst mogelijke internet. Op die manier kan jij eeuwig bingen, mis je niks en is dus ook jouw FOMO helemaal verdwenen als sneeuw voor de zon.