Site Loader
Vrijetijdadvies

De zomer is weer achter de rug. Het is een bijzondere zomer om op terug te kijken. Maanden geleden verheugden we ons weer op de zon, de zee en de warmte, niet wetend wat voor zomer ons te wachten stond. Het virus kwam om de hoek kijken, en we konden gedag zeggen tegen onze welverdiende buitenlandse vakanties. Gelukkig zijn we de moeilijkste niet, en zochten we naar andere alternatieven om onze vakantie enigszins te redden. We gingen op zoek naar leuke activiteiten in ons eigen land, en kwamen al snel bij organisaties als jachtverhuur in Friesland terecht. Onze zomer was gered! Op deze manier konden we toch nog dat vakantiegevoel evenaren, in eigen land. In dit artikel lees je waarom uitjes zoals deze zo’n groot succes zijn, en waarom dit de perfecte vervanger is voor een buitenlandse vakantie.

 

Een goed alternatief

Het is dus een goed alternatief om in eigen land de zomerse activiteiten uit te voeren. Zo is het fijn om te ontdekken dat er hier ook genoeg te doen is. Het vliegtuig pakken richting het zuiden is dus niet altijd nodig, daar zijn we achter gekomen. Je kunt ervoor kiezen om een dag, of misschien langer een sloep te huren. De Friese meren bevaren, met een briesje in de haren, wie wil dat nu niet? Wanneer je op tijd reserveert, ben je verzekerd van een mooi exemplaar, en kan jouw dag niet meer stuk. Je hoeft alleen zelf een gezelschap te regelen en natuurlijk wat lekkers te eten of te drinken.

 

Enkele nadelen

Er zijn echter ook enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst het feit dat het slecht weer zou kunnen zijn. Het weer in ons land is eenmaal een stuk minder voorspelbaar dan in het warme zuiden. Ten tweede kan het druk zijn op de Nederlandse wateren, maar laat dat de pret niet drukken en kom naar jachtverhuur Friesland!