Site Loader

Over ons

Met vol passie zijn wij inmiddels al langer dan 20 jaar begonnen met camerabeveiliging in horeca. Onze aanpak bleek al snel succesvol te zijn wat ervoor heeft gezorgd dat wij nu een welvarend en succesvol bedrijf zijn. Met jarenlange ervaring hebben wij de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en hebben hier goed op weten in te spelen. Dit resulteerde in veel klanttevredenheid en heeft ervoor gezorgd dat we het vertrouwen bij klanten gewonnen hebben. Al onze systemen zijn volgens de laatste AVG normen en mogen deze zonder beperkingen installeren bij grote en kleine horecabedrijven. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwelijke band weten op te bouwen met onze leveranciers. Hierdoor hebben wij een goede samenwerking weten te creƫren en laten de systemen dan ook direct vanuit de leverancier naar de klant versturen. Hierdoor besparen wij veel geld waardoor wij ten alle tijden 10% goedkoper zijn dan andere aanbieders.

Termijnbetalingen

Wanneer horecabazen kiezen voor camerabeveiliging in horeca hebben zij altijd, hoe groot of klein hun bedrijf ook is, recht om in termijnen te betalen. Wij regelen alles 1 op 1 met de klant, er komen dus geen derde partijen bij kijken. Omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij onze termijnen tot in totaal 12 maanden. Wanneer het volledige bedrag is betaald zijn de systemen automatisch eigendom van de klant.

Bescherming van onze klanten

Het kan wel eens voorkomen dat enthousiaste klanten geen controle meer hebben over de betalingen en zijn of haar financiƫle zaken. Daarom behouden wij ons het recht om binnen twee maanden na ontbinding van de overeenkomst de systemen te verwijderen.

Service

Uiteraard weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten. Wij weten goed op de vraag in te spelen en streven ten alle tijd naar klanttevredenheid. Wanneer er helaas toch miscommunicaties of ongeregeldheden voorkomen, overleggen we graag samen met de klant wat de juiste oplossingen zijn.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en wanneer nodig het juiste advies kunnen geven.