Site Loader

Over ons

Door de enorme vraag naar camerabeveiliging in de horeca zijn wij uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat bedrijven ontzorgt van het gehele beveiligingssysteem. Met steeds meer incidenten in de horeca en de marktontwikkelingen op de voet gevolgd te hebben weten wij goed in te spelen op de wensen van de klant en zijn in staat om aan al hun wensen te voldoen. Omdat wij een vertrouwelijke band met onze leveranciers hebben weten op te bouwen zijn wij in staat om de systemen rechtstreeks te leveren. Op die manier besparen wij veel tijd en geld en zijn dan ook in alle gevallen 10% goedkoper bij vergelijkebare installaties.

Termijnbetalingen

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, camerabeveiliging in de horeca is noodzakelijk om uw gasten en personeel te beschermen tegen onrecht. Al onze klanten kunnen gebruik maken van termijnbetalingen. Dit regelen wij 1 op 1 met de klant wat ervoor zorgt dat er dus geen andere partijen, zoals banken, bij komen kijken. Onze termijnen zijn beperkt tot in totaal 12 maanden, hierna en na de laatste betaling is het systeem automatisch eigendom van de klant.

Bescherming van onze klanten

Het komt regelmatig voor dat onze enthousiaste klanten niet meer kunnen voldoen aan de betaling van de termijnen. Wanneer dit gebeurd behouden wij ons het recht dat wij de systemen binnen 2 maanden na ontbinden van het contract mogen verwijderen. De laatst betaalde termijnen worden aangemerkt als huur, zo voorkomen wij lastige incassoprocedures.

Service

Ervaring leert ons dat zowel de klant als wij het enorm belangrijk vinden om goed contact te behouden. Dit verminderd het aantal miscommunicaties en ongeregeldheden. Ook zijn wij dan in staat om de systemen zonder problemen te installeren, zo besparen wij geld en tijd.

Contact

Bij verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.