Site Loader

Over ons

Een prachtig stukje België op misschien wel het gezelligste plein van Nederland. Ons sfeervolle terras is altijd open voor jouw dagelijkse portie gezelligheid en ben je altijd welkom met je vrienden en familie. Voor een feestje in ons Belgisch biercafé draaien wij onze handen niet om. Wij begrijpen dat jij je verjaardag of bijvoorbeeld diplomering uitbundig wilt vieren en helpen je dan ook om een onvergetelijk feestje te organiseren. We zullen ervoor zorgen dat er plek is voor iedereen en dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Ook kun je er bij ons even tussenuit om te gaan studeren of te vergaderen, omdat een andere werkomgeving op zijn tijd echt wel even lekker is. We zorgen dat je een rustig plekje kunt vinden waar je je eigen gang kunt gaan.

Menukaart

Als Belgisch biercafé hebben wij 15 verschillende bieren op de tap waarvan er 4 met regelmaat wisselen. Geniet van de lekkerste smaken en deel je ervaring met je familie of vrienden! Ook hebben wij een aantal heerlijke bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen! Daarnaast kun je ook genieten van de heerlijke lunch, borrel en dinergerechten en kun je bij ons terecht voor de lekkerste dranken. Onze heerlijke Belgische broodjes zijn zeer populair bij onze gasten. Ben je niet helemaal thuis in het Belgische bier, geen probleem! Wij informeren je graag over alle smaken of kun je kijken naar de recensies van onze gasten!

Service

Met onze jarenlange ervaring als Belgisch biercafé weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten. Om alles naar wens te laten verlopen zoeken wij graag naar een juiste oplossing wanneer er zich een probleempje voordoet. Zo kunnen we met zijn alle een gezellige sfeer creëren bij ons in het Belgisch biercafé!

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen of advies kunnen geven!