Site Loader
klepelmaaier

Het is al even onder ons: de corona crisis. We zien hierdoor veel veranderen in de wereld. Zo is het nu lastiger om vrienden en familie te zien en is reizen voorlopig ook nog lastiger. Doordat iedereen een stuk meer thuis zit, zien we ook veranderingen in het gedrag van mensen. Zowel positieve als negatieve verandering. Zo is er bijvoorbeeld meer huiselijk geweld, maar aan de andere kant zien we ook dat mensen juist weer meer naar elkaar toe groeien, omdat ze nu vaker samen zijn.

De tuin verbouwen met een klepelmaaier
Een andere verandering door de corona crisis is dat mensen meer hun tuin gaan verbouwen dan ooit. Zo zien we elke dag lange rijen bij de stort voorkomen en is het in de bouwmarkten en woon boulevards ook een stuk drukker dan anders in deze tijd. Daarom is er ook meer vraag naar machines voor in de tuin. Denk aan klepelmaaiers, grasmaaiers, heggenscharen en dergelijke. Het is daarom soms lastig om snel aan deze spullen te komen, omdat er soms een langere levertijd op zit als gevolg van de corona crisis. Gelukkig zien we wel dat dit steeds meer de goede kant weer op gaat nu de corona crisis langer duurt. Het bestellen van een klepelmaaier zal daarom binnenkort weer sneller kunnen.

klepelmaaier

Geld voor de tuin verbouwing in plaats van op vakantie
We zien ook dat op vakantie gaan nu in sommige gevallen lastiger is. Zo willen mensen soms zelf niet meer op vakantie, zijn mensen hun baan kwijtgeraakt en hebben daarom geen geld meer of reizen worden geannuleerd, omdat er nu nog geen vliegtuigen die kant op gaan. Daarom besteden mensen hun vakantiegeld nu ook steeds meer in luxe goederen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld horloges en dergelijke, maar dus ook aan de grote tuinverbouwing. Een bijzondere en interessante tijd is het ook.