Site Loader

Restaurants zijn er in alle soorten en maten. Iedere stad heeft veel verschillende plekjes en het is dan ook lastig om je hierin uit te laten blinken. Je moet wel met een heel speciaal concept komen, wil je hierin slagen. Mensen houden ontzettend van eten en houden er dan ook erg van om dit met vrienden en familie te doen. Gezellig lang tafelen, kletsen over van alles en nog wat en genieten van elkaar. Ook Delft heeft veel verschillende restaurants die zichzelf allemaal op een bepaalde manier interessant willen maken. De stad van het Delfs blauw heeft een prachtige markt waar zich verschillende restaurants bevinden. Ben jij op zoek naar een restaurant Delft? Dan is het biercafé een aanrader.

 

Restaurant Delft lunch en diner

Het biercafé in Delft heeft zich weten te onderscheiden en heeft een bijzonder concept bedacht. Zoals de naam al zegt, het is een Biercafé waarbij je allemaal speciale bieren kunt drinken. Er is dan ook een ruime kaart met talrijke bieren. En hoe lekker is het om naast deze biertjes te genieten van een heerlijke menukaart met lunch of diner. Het restaurant heeft overheerlijke gerechten en voor ieder wat wils. Of je nu vegetarisch bent, een vleesliefhebber, veganistisch of van vis houdt, er zit gegarandeerd iets voor jou tussen. Het restaurant serveert de warme gerechten met Vlaamse frieten en salade. Hierdoor krijg je nog meer een Belgisch gevoel.

 

Groepen

U kunt natuurlijk ook met een groot gezelschap naar het restaurant in Delft gaan. Wel is het dan aan te raden om vooraf te reserveren. Dit zorgt ervoor dat u snel geholpen kan worden en u in het restaurant terecht kunt. Er is wel een groepsmenu voor grote groepen (meer dan 16 personen). De speciaal bieren kaart is daarnaast wel gewoon mogelijk voor de groepen. Geniet van Belgisch bier en van elkaar.