Site Loader

Een ‘bakkie doen’ is tegenwoordig een echt begrip geworden. Cafeetjes, koffietentjes en restaurantjes komen als paddenstoelen uit de grond. De hele dag door wordt er koffie gedronken. In de ochtend om wakker te worden, vervolgens tijdens je afspraken, ’s middags om energie te houden en ’s avonds weer tijdens koffie tijd. De hele dag door is er behoefte aan koffie en het wordt dan ook vaak gedronken. Ook op evenementen, zoals festivals, beurzen en congressen is hier behoefte aan. Toch wordt de kwaliteit van de koffie hier regelmatig verwaarloosd. Er wordt niet voldoende aandacht aan besteedt. Daarom wordt er koffie op locatie aangeboden. Hierbij wordt de koffie voorziening uit handen genomen en wordt dit door echte professionals gedaan.

 

Koffie op locatie bij evenementen

Op grote evenementen en zeker op congressen is er vaak niet over goede koffie te spreken. Doordat het allemaal zo snel mogelijk moet gaan, wordt er vaak weinig aandacht besteedt aan de kwaliteit. Er wordt dan ook vaak gedacht dat het schenken van goede koffie veel tijd kost. Dit is daarentegen niet zo. Echte barista’s zorgen ervoor dat in korte tijd veel koffie wordt gezet, tot wel 1500 kopjes koffie per uur! Geen grote stapels kop en schotels meer maar goede kwaliteit koffie die ook nog eens met een leuke service wordt geserveerd. De koffie wordt met veel passie gemaakt. Een barista weet precies hoe de perfecte espresso gemaakt moet worden en hoe de melk het best opgeschuimd moet worden.

 

Andere bars

Naast koffie op locatie kun je ook kiezen uit verschillende andere bars. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een luxe thee bar te huren. Als je echt origineel wilt zijn en je gasten wilt laten genieten van gezonde drankjes, is de smoothie bar een echte aanrader. Bij deze bar worden de lekkerste en leukste drankjes gemaakt. Ze zien er erg kleurrijk uit en hebben een bijzondere uitstraling.