Site Loader
Frederique Constant

Ontstaan als hulpmiddel om de tijd bij de houden tot luxe sieraad: het horloge heeft een echte upgrade gehad en heeft zichzelf ontpopt tot een onderdeel dat vele mensen niet kunnen missen bij hun accessoires. Een horloge is een sieraad dat een outfit helemaal af kan maken. Stel je eens voor dat je een belangrijke afspraak hebt en je er helemaal strak uit ziet, maar een horloge mist om je pols. Dit is toch een belangrijk detail die gemist wordt als het niet aanwezig is. Frederique Constant heeft zichzelf echt op de markt gezet als hoogstaand horlogemerk. Door de klasse en stijl heeft het zich ontwikkeld tot luxe horloge.

 

Collecties bij Frederique Constant

Er zijn verschillende collecties mogelijk bij Frederique Constant. Zo kunt u een horloge selecteren, die volledig bij uw eigen wensen past. De collecties luiden als volgt: de Classics (de bestverkochte horloges van het merk), de Horological Smartwatch (eleganties en technisch), de Manufacture (techniek en productie), Slimline (iets smaller en authentiek), de Runabout (eerbetoon aan een jacht uit de jaren ’20) en tot slot de Vintage Rally (racewagens). Door deze ruime mogelijkheden is er voor ieder een geschikt horloge aanwezig. Per collectie zijn er ook nog eens diverse horloges mogelijk, waardoor het aanbod ontzettend groot is. Zo kun je kiezen tussen verschillende kleuren, of variëren in horlogebanden.

 

Cadeau

Een sieraad is een onwijs leuk cadeau om te geven aan een van je dierbaren. Zeker een horloge gaat voor ontzettend lange tijd mee. Hierdoor kan de desbetreffende persoon ontzettend lang van je cadeau genieten. Daarnaast is een horloge ook ontzettend waardevol. Het is een echte eyecatcher en valt dan ook onwijs op als het gedragen wordt. Zeker daarom is het een zeer waardevol cadeau om te geven. Bent u op zoek naar een prachtig cadeautje? Dan is een horloge van Frederique Constant een echte aanrader.